U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Onze Workshops

De workshops zijn bedoeld om overzicht en inzicht te krijgen op zaken die goed lopen en de noodzakelijke verbeterpunten. We inspireren u en uw collega’s daarbij om met de resultaten aan de slag te gaan. In onze aanpak staan een positieve insteek en het betrekken van medewerkers centraal.

Daarna is het zaak om het verbeterplan uit te voeren en de beoogde resultaten te realiseren. De implementatie is niet altijd eenvoudig. Het dagelijkse werk in de organisatie gaat gewoon door, er moet tijd worden vrijgemaakt, de gemeenschappelijk focus wordt minder, het gevoel voor urgentie en de betrokkenheid kunnen zomaar verminderen. Ook zullen op gezette tijden weerstanden (cultuurverschillen) en conflicten ontstaan waar op professionele wijze mee omgegaan moet worden. Bekende bedreigingen die spelen bij de implementatie van de verbeterprogramma’s.

Een standaard workshop is alsvolgt ingedeeld:
- Voorbereiding workshop: een dag
- Duur workshop: een dag of dagdeel
- Rapportage en vastlegging: een dag


 

Wim Immink of een andere ervaren adviseur staat ter beschikking om u te faciliteren bij de implementatie van het verbeterprogramma. Zij zijn gewend op directieniveau te functioneren en zijn gewend leiding te geven, processen te beoordelen en managementprincipes te implementeren. Bij voorkeur assisteren en helpen wij u bij de implementatie. Desgewenst kunnen wij het verbeterprogramma organiseren en managen en daarbij verantwoordelijkheid nemen. Onze inzet heeft slechts tot doel het verbeterprogramma met succes te realiseren. De inzet en de omvang ervan is zeer wisselend en afhankelijk van de behoefte van de organisatie.