U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Management Advies

Wim werkt samen met een kleine groep adviseurs. Deze hechte groep is door de jaren heen opgebouwd, via gezamenlijk uitgevoerde opdrachten, gelijksoortige achtergrond en trainingen. Door de jarenlange managementervaring in de diverse bedrijven, de diversiteit aan opdrachten en de bedrijfsspecifieke situaties, kennen deze adviseurs de best practices. Zij weten als geen ander hoe een organisatie in te richten, processen te organiseren, te managen en verantwoorde keuzes te maken. Onze klanten doen steeds vaker een beroep op ons om de opgedane ervaringen te delen, als sparringpartner te fungeren en de klant te begeleiden in het opzetten, organiseren en plannen van de veranderingstrajecten.

Deze adviseurs hebben alle een bewezen aanleg voor leidinggeven, ze zijn resultaatgericht, pragmatisch en gesprekspartner voor bestuurders/directies van organisaties en ondernemingen. Ze zijn professioneel, conceptueel en managerial sterk. Ze dwingen respect af. Daarnaast zijn ze heel goed in staat op operationeel niveau te communiceren en te handelen, zaken te bespreken en verantwoorde keuzes te maken.

In de praktijk vervullen we verschillende rollen. Bij voorkeur opereren we in de rol van assistent, adviseur en begeleider. Maar we willen ook graag verantwoordelijkheid nemen als Interimmanager of als Projectmanager. In onderling overleg stemmen we af wat gewenst en nodig is.